Klantenservice

Maattabellen: tricorp

TRICORP werkkleding

De juiste maat zorgt ervoor dat kleding mooi aansluit op uw lichaam en comfortabel zit. Vooral wanneer u bedrukte of geborduurde kleding bestelt is het belangrijk direct de goede maat te kiezen, deze kleding kunt u namelijk niet retourneren. 

Om de maat op te meten voor Tricorp werkkleding heeft u over het algemeen 3 maten nodig, de borstomvang, taille en heupomvang. Voor de broeken heeft u enkel de taille maat nodig. Tricorp heeft namelijk geen lengte maten voor de broeken. Hieronder vindt u een duidelijke afbeelding waar te meten en aan de hand van de cijfers kunt u de juiste maat aflezen in de maattabel. U kunt de afbeelding vergroten door erop te klikken.

Meer lezen >

Het opmeten van maten voor werkkleding in stappen

Stap 1: Het meten van de bovenwijdte

De bovenwijdte is het breedste punt van de borstomvang. Het opnemen van de bovenwijdte verschilt voor mannen en vrouwen. Vrouwen dienen het meetlint ter hoogte van de tepels te houden voor het opmeten van de bovenwijdte. Mannen houden het meetlint net iets onder de oksels voor het opmeten van de bovenwijdte.

Stap 2: Het meten van de taillewijdte

De taillewijdte kan worden opgenomen door het meetlint rond de (natuurlijke) taille te wikkelen. Uw taille is het smalste deel van uw romp.

Stap 3: Het meten van de heupwijdte

De heupwijdte is het breedste punt van de heupen. Neem de maat op door het meetlint rond het breedste punt van de heupen te wikkelen.


Welke maten moet ik opmeten?

maten

Afbeelding vergroten

Tik op de afbeelding om te vergroten

maten

Afbeelding vergroten

Tik op de afbeelding om te vergroten


Grote maten

Bij Tricorp kunt uw terecht voor werkkleding met grote maten. Onze maten lopen tot maar liefst 8XL. Let op: per 1 januari 2019 zijn onze grote maten veranderd. Wat voorheen 5XL was is nu 4XL en wat voorheen 7XL was is nu 5XL. Daarnaast zijn de grote maten 6XL, 7XL en 8XL toegevoegd aan ons assortiment. Zo kan iedereen zijn of haar werkkleding in de juiste maat bestellen. In bovenstaande maattabellen leest u welke afmetingen er bij welke maat horen.


Basic fit vs. Slim fit

Naast het meten van de maat is ook het kiezen van de pasvorm belangrijk. Onze werkkleding met een slim fit pasvorm sluit goed aan om uw lichaam en zit daarom wat strakker. Draag u uw werkkleding liever iets ruimer om uw lichaam? Kies dan voor een basic fit model! Bij de keuze voor een pasvorm speelt uw maat geen rol; voor zowel basic fit als slim fit is uw maat hetzelfde.


Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

TRICORP Heren

Numerieke maten

maten

Alfanumerieke maten

maten

Jeans maten

maten

TRICORP Vrouwen

Numerieke maten

maten

Alfanumerieke maten

maten

Jeans maten

maten