Blog overzicht

Interessante blogposts

04 February 2023

Binnenkort verkrijgbaar: Mascot Customized

Vanaf 1 maart verkrijgbaar bij Premiumwereld, nu al te bewonderen op onze website. Op 1 maart lanceert Mascot de nieuwe Customized lijn werkkleding. De uitgebreidste collectie ooit.

15 July 2022

Hoe worden duimstokken gemaakt?

Bij Premiumwereld leveren wij enkel de beste kwaliteit duimstokken. Benieuwd hoe onze duimstokken gemaakt worden? U leest het in onze blog!

27 January 2022

Werkschoenen voor beveiligers

Beveiligers zijn gebaat bij werkschoenen die specifiek zijn ontworpen voor beveiligers. Een van de belangrijkste dingen waaraan een werkschoen van een beveiliger moet voldoen, is dat de schoen volledig metaalvrij is. Dit is vooral van belang voor beveiligers die vaak door detectiepoortjes heen moeten. De detectiepoortjes gaan dan in ieder geval niet iedere keer af.

25 January 2022

Werkschoenen voor lassers en metaalwerkers

Een lasser of metaalwerker heeft geen doorsnee taak. Daarom kan voor werkzaamheden met metaal ook niet iedere werkschoen gebruikt worden. Bij het lassen en metaal bewerken komen er veel vonken vrij en er kan sprake zijn van warmtecontact, voornamelijk bij de zool. Daarom is het belangrijk om echte lasschoenen te dragen.

24 January 2022

Werkschoenen voor dakdekkers

Werkschoenen voor dakdekkers hebben vaak een volledig gladde zool zonder profiel. De vlakke buitenzool van de werkschoenen zorgt ervoor dat het asfalt van de daken niet aan de werkschoenen blijft plakken en dat de dakdekker geen afdrukken achterlaat met zijn werkschoenen op de dakbaan en de asfalt laag.

25 September 2021

De verschillende soorten Mascot werkjassen

Mascot heeft vele verschillende werkjassen. Voor elke situatie en weersomstandigheden is er een geschikte jas. Uiteraard zijn er ook persoonlijke voorkeuren en kleed iedereen zich anders. In deze blog leggen we uit welke jas voor u geschikt is.

10 April 2021

Welke Bata inlegzool moet ik kiezen?

Sinds april 2019 is de nieuwe Europese Verordening 2016/425 van kracht. Deze verordening heeft gevolgen voor het gebruik van veiligheidsschoenen met inlegzolen. U bent alleen maar beschermd met de juiste combinatie. De kans op een ongeval wordt vergroot wanneer u een niet-gecertificeerde combinatie van veiligheidsschoen en inlegzool gebruikt. Daarom is het kiezen van de juiste inlegzool erg belangrijk. Er zijn verschillende soorten inlegzolen.

24 March 2021

Welke Titleist golfbal moet ik kiezen?

Titleist heeft verschillende modellen golfballen die allemaal bedrukt kunnen worden. Voor elke speler heeft Titleist wel een golfbal. Welke het best past bij uw niveau en spel leest u in onze blog!1 - 8 van 133 resultaten